Sortida a Cal Ganxo

Aquest dissabte, 21/5/2022 a les 10:00, vam començar la primera sortida a peu d’ArtiMent en un trajecte que va desde la porta del Castell de Castelldefels fins la masía de Cal Ganxo.

Hem estat quatre participants a la sortida i ha anat molt bé, encara que es notava com escalfava el Sol a l’hora que bufava un lleuger vent fresc.

Sense cap tipus de pressió, donat no és cap competició, ens hem unificat a un ritme assolit per a tots i en un dit i no res ja estàvem al nostre destí. La longitud del recorregut ha estat de 3,75 km. i l’hem fet tot, excepte les escales inicials, pel bosc. Hem fet una aturada per oxigenar-nos arribant a Cal Ganxo, beure aigua i prendre algún aliment que ens donès una mica d’energía adicional.

La pujada ha estat per darrera de la gossera dels caçadors i la baixada per un altra camí que ens portava pel davant de la mateixa.

Hem petat la xerrada tot caminant i vam fer un cafè en finalitzar la petita excursió, assolible per qualsevol persona donat que com hem comentar abans no es tracta de cap competició,. L´únic que busquem és estar en contacte amb la Natura, gaudir de la seva pau i tranquilitat i millorar els llaços amb els companys i companyes d’ArtiMent.

En vindràn més sortides. Apunteu-vos!

Deja un comentario