Castelldefels s’omplirà de Roses

L’Associació ArtiMent ha rebut l’encàrrec del Gremi de Comerç de Castelldefels de preparar més de 60 roses gegants per decorar els establiments comercials adherits al Gremi, coincidint amb la Diada de Sant Jordi 2022. De manera totalment altruista i com a mostra del nostre compromís amb la comunitat.

És una feina complexa que requereix concentració, ganes de treballar i, per damunt de tot, una gran dosi de paciència. Ho estem fent amb tota la il·lusió de poder mostrar a la ciutat que, quan ens hi posem, som imparables.

Molts socis d’ArtiMent estan col·laborant en la confecció de les roses i, alhora, uns altres estan preparant un munt d’objectes de decoració, roses de paper, punts de llibre, clauers i moltes més coses que posarem a disposició de tothom que vulgui acostar-se al la nostra parada per la Diada de Sant Jordi.

Omplirem Castelldefels de color. us hi esperem!