Aquestes festes, Fira de Nadal, mercat de pagès i campament del Pare Noel

La plaça de l’Església, al cor de Castelldefels, viurà aquestes festes diferents activitats que fomentaran l’esperit nadalenc i faran costat a la vida comercial de proximitat del centre de la ciutat

L’Ajuntament, a través de l’Àrea municipal de Comerç, i el Gremi de Comerç de Castelldefels, posen en marxa aquest desembre una campanya que fomentarà l’ambient nadalenc al centre de la ciutat.

La campanya comercial desplega diferents accions, algunes de les quals seran simultànies i d’altres se succeiran les unes a les altres: fira i campament de Nadal, mercat de pagès, campament del Pare Noel…

Tot plegat, fins al 23 de desembre (i més enllà). Aquestes activitats se sumen a la il·luminació nadalenca i a les projeccions amb vídeo-mapping a la façana de l’Ajuntament, que ja es van poder veure el dia 26-N i que, amb tres passis diaris, a partir de les sis de la tarda, tindran lloc els dies 6, 11, 17, 18 i 23 de desembre. També hi haurà animació musical tradicional de Nadal, del 17 al 23 de desembre.

L’ambientació nadalenca i les activitats programades busquen fer costat a la dinamització comercial dels establiments de proximitat.

Fira de Nadal i mercat de pagès

El 6 de desembre obren les parades de la Fira de Nadal 2021, fira que coincidirà uns dies amb la Festa Major d’Hivern. A tocar del pessebre institucional, un escenari acollirà activitats d’animació infantil, contes i titelles. La Fira de Nadal s’inaugura oficialment el dia 6 a les 19 h.

La setmana del 6 de desembre la fira obrirà matí i tarda, d’11 a 14 i de 17 a 21 h. Del 13 al 16, obrirà només a la tarda; i del 17 al 23 tornarà a obrir matí i tarda.

Amb els mateixos horaris, el mercat de pagès obrirà al costat de la Fira de Nadal, al carrer Arcadi Balaguer, els dies 9 (tarda) i 18 de desembre (matí i tarda). El mercat de pagès és a càrrec del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Campament del Pare Noel

Serà un dels reclams de l’ambientació nadalenca. El campament s’instal·la a la plaça de l’Església els dies 17 i 22 de desembre (tardes, de 17:30 a 19:30 h), i 18, 19 i 23 de desembre (a les tardes i també als matins, d’11 a 13 h).

Pel que fa als tallers infantils a l’espai nadalenc de Castelldefels, tindran lloc els dies 11, 12, 17, 18, 19, 21, 22, 23 a les 17.30 h.

Cap d’any infantil

Els comerços del Gremi de Castelldefels també celebraran el tradicional cap d’any infantil, a partir de les 11 del matí, a la plaça de l’Església, amb l’animació de Divershow i el repartiment de les dotze llaminadures, que es menjaran amb les campanades de les 12 h, els dies 30 i 31 de desembre.

Final de campanya, el 9 de gener

Així mateix, el Gremi de Comerç de Castelldefels celebrarà el 9 de gener, a les 11 h,l’acte final de la Campanya de Nadal, també a la pl. de l’Església, amb animació a càrrec de Diviertt. Serà el dia en què el Gremi farà el sorteig que determinarà els guanyadors de tres premis de 1.000 euros, entre la clientela dels estabiments agremiats.

Les tres persones afortunades hauran de gastar els diners del premi en una activitat prevista per al 15 de gener: tindran 4 hores per gastar l’import dels premis en compres als comerços associats.