Festa de final de campanya nadalenca del comerç de Castelldefels

El Gremi de Comerç, amb el suport de l’Ajuntament, tira endavant un acte que té lloc diumenge 9 de gener a partir de les 11h a la Plaça de l’Església • En ell es donaran els premis de fidelització de la campanya nadalenca de dinamització del comerç de proximitat, amb animació infantil a càrrec de DivierTT

La Plaça de l’Església acull aquest diumenge 9 de gener, a partir de les 11 hores, l’acte de cloenda de la campanya nadalenca de dinamització del comerç de proximitat organitzat pel Gremi de Comerç de Castelldefels i l’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Comerç.

Amb l’acte de diumenge es posarà punt i final a una campanya que ha comptat amb iniciatives com la Fira de Nadal a la Plaça de l’Església, el Mercat de Pagès o d’altres ja tradicionals com les Campanades Infantils, totes amb la voluntat de fomentar l’ambient nadalenc a la ciutat.

En el decurs de la festa, es donaran els premis de fidelització de la campanya, de forma que coneixerem els guanyadors/es dels tres vals de 1.000 euros per gastar en compres als comerços agremiats. Des del 6 de desembre, els comerços agremiats han lliurat paperetes a aquelles persones que hi feien les seves compres. El proper 15 de gener, els guanyadors dels tres premis tindran quatre hores per poder gastar-se l’import esmentat.

L’acte d’aquest diumenge també comptarà amb l’animació infantil a càrrec de DivierTT, que servirà per amenitzar el matí a la Plaça de l’Església.

El comerç de proximitat de la ciutat ha participat enguany en una campanya que tenia com eslògan “El teu comerç de sempre/Tu comercio de siempre”.