Programa ESPAÑA DIRECTO (TVE1)

El passat 15 de desembre varem tenir una visita excepcional. Els productors del programa de TVE1 «España Directo» ens van demanar de fer un petit reportatge de la nostra Associació ArtiMent coincidint amb una activitat especial que estàvem fent aquells dies en vespres del Nadal. Concretament estàvem preparant unes felicitacions en forma de christma per repartir entre totes les persones que d’una o altre manera han col·laborat i/o col·laboren amb nosaltres de manera altruista. Per destacar alguns exemples: els nostres mecenes, personal de l’ajuntament i, en definitiva, tots aquells que ens han mostrar la seva solidaritat i compromís amb el nostre projecte social. L’encarregada d’acompanyar als periodistes en la visita va ser la nostra Presidenta, Sílvia Vázquez. Ens sentim molt satisfets que ArtiMent comenci a tenir repercussió pública entre la nostra comunitat.