Castelldefels vesteix els seus carrers amb els llums de Nadal 2021.

Després d’un any molt complicat degut a la pandèmia que encara patim, ens feia bona falta una mica d’alegria, de llum i de color.

El passat divendres 26 de novembre va tenir lloc la cerimònia inaugural del enllumenat dels carrers i places de la nostra ciutat, que enguany és especialment vistosa i esperem que serveixi per incentivar les compres de proximitat al nostre comerç local, que bona falta fa.

L’alegria dels nens que vàrem viure a la Plaça de l’Església es va contagiar ràpidament a tots els assistents a aquest esdeveniment. Confiem que això sigui el preludi d’unes Festes Nadalenques on s’incrementi l’esperit de solidaritat i pau envers tots els castelldefelencs, i en especial els més necessitats per motius de solitud o malaltia. Ha estat un bon començament del Nadal’21.